29ste én 30ste vestiging voor meest sympathieke horecamerk van Nederland

De afgelopen maanden zijn er al heel wat restaurants van De Beren geopend, daar komen er nog eens twee bij. In Hoofddorp opende afgelopen donderdag een gloednieuw De Beren restaurant en ook Haarlem wordt begin maart voorzien van een vestiging. “Met deze twee toplocaties beginnen we 2017 met een vliegende start, er staat een hoop op de planning voor komend jaar.” vertelt Ad Schaap, eigenaar van De Beren restaurants. Het aantal restaurants staat met deze twee nieuwe vestigingen op dertig.

Mooie en centrale ligging

De twee nieuwe restaurants hebben beide een mooie, centrale ligging. De vestiging in Hoofddorp ligt in het centrum aan het Raadhuisplein, náást Schouwburg de Meerse. Een bezoek aan De Beren kan hier perfect worden gecombineerd met een avondje theater. De Beren in Haarlem wordt gevestigd in het Raakskwartier aan het Hortusplein, met om de hoek een Pathé bioscoop. Gasten kunnen bij deze vestiging dan ook gebruik maken van het unieke Beren Bios Arrangement. Voor 26,50 wordt hier genoten van een drie-gangen-keuzemenu én ontvangt men een bioscoopkaartje voor een film naar keuze.

Interieur

Het restaurant in Hoofddorp heeft op donderdag 2 februari haar deuren geopend en de verbouwing van vestiging Haarlem is inmiddels in volle gang. De restaurants zijn voorzien van een eigentijdse Berenuitstraling. Na verwachting opent de vestiging in Haarlem begin maart. Gasten kunnen bij beide restaurants aanschuiven voor een lunch of diner. Ook voor het borrelen hebben de restaurants een uitgebreide drank- en borrelkaart en sfeervolle relaxte zitjes. Zowel de vestiging in Hoofddorp als in Haarlem zullen in de opstartfase corporate vestigingen zijn. De doelstelling van De Beren is om de restaurants na ongeveer een half jaar te verkopen aan franchisenemers.

De Beren

De keten van restaurants en bezorgrestaurants, staat vooral bekend om haar kwalitatieve royale gerechten voor een vriendelijke prijs en werd in 2016 uitgeroepen tot het meest sympathieke horecamerk van Nederland. De Beren startte in 1984 met de opening van een eetcafé op de Noordsingel in Rotterdam. Inmiddels in het concept uitgegroeid tot een succesvolle horecaformule met filialen in de provincies Zuid-Holland, Noord-Holland, Noord-Brabant, Utrecht, Flevoland en Gelderland. De horecaketen zal de komende jaren steeds vaker opduiken in het Nederlandse straatbeeld. Naar verwachting opent in maart een restaurant in Zwolle, de eerste vestiging in Overijssel!