Vlak voordat de drukke decembermaand begint, komt de Rotterdamse patatkoning Bram Ladage met een ludieke actie: sparen voor korting op een zak patat of een fris. Gaandeweg kan er gespaard worden voor kortingen met als ‘hoofdprijs’ een gratis Brammetje met fris. Meedoen is heel makkelijk: omwonenden van een Bram Ladage-vestiging krijgen de spaarkaart met de post binnen. Neem ‘m mee naar de winkel en laat de kaart zien bij ieder bezoek. Wie nog niets op de deurmat heeft zien liggen, kan de brievenbus nog even in de gaten houden: de spaarkaarten worden tot en met 27 november bezorgd. Zo kunnen patatliefhebbers in de paar laatste weken van het jaar even genieten van hun eigen, rustige Brammomentje. Haast is er niet bij geboden: de actie loopt tot en met vrijdag 31 mei 2019.

Sparen voor een verse Bram

Bij iedere vijf euro die wordt besteed, ontvangt de klant een stempel op de spaarkaart. Er zijn verschillende momenten om de gespaarde stempels te verzilveren, bijvoorbeeld: bij drie stempels ontvangt de patatliefhebber een flesje fris voor 1 euro, zes stempels is goed voor een gratis flesje fris bij een normale Bram, bij negen stempels kan de klant een normale Bram met flesje fris voor 1,50 euro verzilveren en de ‘eerste prijs’ is een gratis normale geruite puntzak vol patat met een fris.

Bram Ladage en het #BRAMMOMENTJE

Bram Ladage is in 1967 begonnen met een patatkraam op de Rotterdamse markt en inmiddels uitgegroeid tot een sterke formule met meer dan 30 winkels in heel Nederland. Het familiebedrijf heeft een eigentijdse en herkenbare aanpak welke zich laat kenmerken door de pijlers: vers, snel, smakelijk én betaalbaar. Bram Ladage is in 2018 begonnen met de introductie van het #BRAMMOMENTJE. Hiermee daagt de fritesformule iedereen uit om hun favoriete Brammoment te delen op social media.