Bram Ladage deelt morgen tijdens Nationale Ouderendag gratis patat uit aan de bewoners van Laurens  woonzorglocatie Stadszicht in Rotterdam. Rond lunchtijd zullen directieleden NAAM en NAAM de ouderen in het zonnetje zetten en vers gebakken patat in de beroemde puntzakken uitserveren. Naast het blij maken van de ouderen en ze voorzien van een goedgevulde maag, wil Bram Ladage met deze actie het startschot geven voor een ‘estaffette’. Grote Rotterdamse horecaondernemers worden opgeroepen om iedere drie maanden het stokje door te geven aan een collega-onderneming en ouderen op een ludieke manier te verrassen. Voor de volgende editie is al een opvolger gevonden: Schmidt Zeevis.

Verser dan vers

Om de bewoners op leeftijd morgen te voorzien van kraakverse patat wordt speciaal voor deze gelegenheid De Bram Junior voorgereden: de kleinst rijdende patatkraam die de Rotterdamse onderneming in het wagenpark heeft staan. Rond het middag uur is de frituurpan op de juiste temperatuur om ruim twee uur nonstop de lekkerste aardappelsnack van Rotterdam te bakken. Het uitdelen van de puntzakken zal in verschillende rondes gebeuren, zodat iedereen kan smullen van warme friet. Muzikaal trio ‘De Wannebiezz’ treedt op tijdens de weggeefactie en zorgt voor een gezellige sfeer.

Bram Ladage en het #BRAMMOMENTJE

Bram Ladage is in 1967 begonnen met een patatkraam op de Rotterdamse markt en inmiddels uitgegroeid tot een sterke formule met meer dan 30 winkels in heel Nederland. Het familiebedrijf heeft een eigentijdse en herkenbare aanpak welke zich laat kenmerken door de pijlers: vers, snel, smakelijk én betaalbaar. Bram Ladage is in 2018 begonnen met de introductie van het #BRAMMOMENTJE. Hiermee daagt de fritesformule iedereen uit om hun favoriete Brammoment te delen op social media.