Rotterdamse (cocktail)bar en restaurant maakt zich op voor nieuw concept

Geen geflambeerde cocktails van de vlammende bartenders meer, niet meer stiekem van bovenaf loeren naar sexy moves op de dansvloer of shinen onder de XXL discobol: na vijf succesvolle jaren sluit de Rotterdamse Blender de tweede week van maart haar deuren. Niet om voorgoed weg te blijven, maar om te werken aan een knallend, nieuw concept. “Want stilstand is achteruitgang, en een nieuw tijdperk vraagt om nieuwe ideeën”, aldus eigenaar Ron de Jong.

Dynamisch

Vanaf begin 2011 draaide Blender aan de Schiedamse Vest met 60 man grofweg 1200 dagen. Al die jaren verwelkomde de bar en het restaurant zo’n 400.000 bezoekers. Van negatieve cijfers is dus geen sprake, maar om op het hoogste niveau mee te kunnen blijven draaien is een frisse ‘onderhoudsbeurt’ geen overbodige luxe. Het uitgaansleven in de havenstad is dynamisch en daar speelt Blender met de verandering feilloos op in.

De Warm Up Club

Iedere grote inspanning vergt een goede warming-up. Daarom wordt de kelder van Blender in aanloop naar de grote, nieuwe onthulling omgetoverd tot De Warm Up Club. Vanaf 10 maart tot medio april worden gasten warmgedraaid voor wat komen gaat: er worden verschillende pop-up feestjes gehouden en ze lichten alvast een tipje van de sluier op.

Vernieuwend

Hoe graag het team hun enthousiasme ook wil delen, voor meer informatie over het nieuwe concept moeten bezoekers dus nog even geduld hebben. Maar dat het vernieuwend, verrassend en heel vet wordt, is zeker.

Bye Blender

Voor de bezoekers die nog één keer willen genieten van de oude, vertrouwde Blender, geeft de bar op zaterdag 5 maart een closing party. Met onze herkenbare cocktailshakers en een scala aan Blender DJ’s gaat het dak er ook dan ongetwijfeld weer af.

Dus: dans nog één keer de vloer kapot, vier het vijfjarig bestaan en proost tijdens de closing party op een nieuw begin!