Succes-concept Blender

De Rotterdamse horecagelegenheid Blender is door het Panel Deurbeleid Rotterdam uitgeroepen tot meest gastvrije horecagelegenheid van de Maasstad. Burgemeester Ahmed Aboutaleb bracht de boodschap woensdag 19 december persoonlijk over aan het management en de medewerkers van succes-concept Blender. Het Panel Deurbeleid Rotterdam verrichtte in het najaar van 2012 hun jaarlijkse, onafhankelijke onderzoek onder 18 Rotterdamse uitgaansgelegenheden. Op criteria als gastvrijheid, deurbeleid en algehele sfeer scoorde Blender veruit het hoogste.

Mede eigenaresse Tamara de Jong voert het deurbeleid van de populaire hotspot in Rotterdam. "Met ons hele team streven wij ernaar onze gasten altijd welkom te laten voelen bij Blender. Dat dit zowel door onze gasten als door een serieus onderzoeksorgaan als Panel Deurbeleid wordt gezien, is fantastisch. Gastvrijheid begint naar mijn mening bij ontvangst aan de deur wanneer onze gasten binnenkomen. Ons deurbeleid onderscheid zich doordat wij uitsluitend met vrouwen werken die het gesprek aangaan en zich verdiepen in de mensen. Ook wanneer iemand wordt geweigerd, gebeurt dit altijd netjes én met respect. Wij gaan altijd het gesprek aan. Dat vind ik belangrijk in onze zaak én in de stad. Aldus De Jong.

Blender Rotterdam | Restaurant, Cocktailbar & Club

In bijna twee jaar tijd is Blender uitgegroeid tot één van de populairste en meest succesvolle horecagelegenheden in de Maasstad. Blender is een totaal-horecaconcept waar de doelgroep van +25jr komt voor het restaurant, de cocktailbar en club. Dagelijks komen vanaf 17.00 uur de mooiste menu’s uit Blender’s keuken. Vanaf borreltijd is Blender de plek waar Rotterdam de lekkerste cocktails drinkt en van donderdag tot en met zondagavond is de club in de late uurtjes de place-to-be in Rotterdam.

Panel Deurbeleid Rotterdam

Om een discriminatievrij deurbeleid te bevorderen, toetst het Panel Deurbeleid Rotterdam jaarlijks het deurbeleid van Rotterdamse uitgaansgelegenheden. Het panel bestaat uit vertegenwoordigers van Gemeente Rotterdam, Politie Rotterdam-Rijnmond, Koninklijke Horeca Nederland, Rotterdamse Jongerenraad en RADAR (bureau voor gelijke behandeling en tegen discriminatie).

www.paneldeurbeleidrotterdam.nl