Ambachtelijke Receptuur

Australian, bekend van de luxe bonbons, biologische koffie- en ijsvarianten, breidt uit met een nieuwe lijn chocoladerepen richting retail: de ‘Snappers’. De chocolade van Australian is van bijzonder hoge kwaliteit door een ambachtelijke receptuur en het gebruik van natuurzuivere ingrediënten. De ‘Snappers’ zijn verkrijgbaar in vijf verschillende varianten en bevatten allen een hoog cacaopercentage. Vanaf half maart 2015 liggen de nieuwe producten in de schappen van alle PLUS en Deen supermarkten. Daarnaast zijn de repen verkrijgbaar bij groothandels Makro en De Kweker.

Snappers: Stuff that makes you happy!

De UTZ gecertificeerde Snappers van Australian zijn verkrijgbaar in vijf varianten: ‘Snapper Dark 55% Caramel Seasalt & Almond Nougat’, ‘Snapper Dark 78%’, ‘Snapper Extra Dark 85%’, ‘Snapper Milk Hazelnuts’ en de ‘Snapper Dark Hazelnuts’. Het merk staat bekend om de combinatie tussen genieten en milieubewuste keuzes. Erkenning van ingrediënten, bij voorkeur biologisch, en het vermijden van kunstmatige toevoegingen, verzekeren de zuiverheid van de producten. Omhuld in een strakke verpakking van zachte kleuren zijn de Snappers een lust voor oog én smaakpapillen.

100% natuurlijk, eerlijk en verantwoord

Australian vergaarde internationale bekendheid met haar onderscheidende winkelformule waar premium ijs-, chocolade- en koffiesoorten werden verkocht. De overstap naar retail volgende snel met introducties van onder andere ‘The Ultimate Collection Ice cream’ en ‘Australian Premium Coffee’ bij Albert Heijn, Jumbo, TerraSana en Sligro Food Group. De markt van het vanuit Veenendaal opererende bedrijf werd hierdoor aanzienlijk vergroot. Met de huidige uitbreiding van het chocolade assortiment in PLUS en Deen supermarkten zal deze groei het komende jaar verder doorzetten. Australian richt zich op de consument met smaak, die weet wat hij wil en bewust kiest voor producten van hoge kwaliteit. Alle producten van het Nederlandse merk worden vervaardigd zonder kunstmatige toevoegingen en aangeboden in luxe verpakkingen.