Stoere en eigentijdse uitstraling voor pand aan het Olympiaplein

Bommel Beer in Tilburg is na een flinke make-over klaar voor een feestelijke heropening als een heus De Beren restaurant. Vanaf dinsdag 12 juni is iedereen uit de Brabantse plaats en de wijde omgeving welkom aan het Olympiaplein, om de ‘all time favorites’ van de vernieuwde menukaart te komen proeven. Zo pronken de beroemde sappige burgers, perfect gemarineerde saté en verse vis van de grill voor een vriendelijke prijs op de kaart. Franchisenemers Marieke Manssen en Hans Tieleman – die sinds 2012 ook een De Beren runnen in Roosendaal – zijn ontzettend blij dat ze het restaurant dat ze onlangs overnamen, eindelijk kunnen openen: “We hebben er ontzettend veel zin in om ook dit restaurant tot een groot succes te maken.” Om de opening te vieren is de hele maand juli omgedoopt tot ‘burgermaand’, zodat gasten de populaire burgermenu’s kunnen proeven voor maar 8,50.

Eyecatchende bar

Na een grondige verbouwing is het restaurant weer up-to-date en in een stoer en eigentijds Beren-jasje gestoken. Eyecatcher wordt de grote robuuste bar in het midden van de zaak met sfeervolle zitjes eromheen, die zich perfect lenen voor een gezellige borrel met vrienden, familie of collega’s. De deuren staan iedere dag vanaf 12.00 uur wagenwijd open voor hongerige gasten die trek hebben in lunch, borrel of diner. Zo kunnen ze in de middag aanschuiven voor een uitgebreide lunch, waarbij keuze is uit knapperige tosti’s, uitgebreide club sandwiches en rijkelijk belegde broodjes.

Beren ‘classics’ van de grill

's Avonds kunnen de gasten natuurlijk terecht voor de lekkerste traditionele gerechten zoals spareribs en saté. Echte Bourgondiërs kiezen voor een goedgebakken entrecote of tournedos van Zuid-Amerikaanse runderen in gewicht naar keuze. Alle gerechten worden bereid op de grill, waardoor ze een unieke smaak krijgen. Ook gezinnen zijn van harte welkom in het gezellige restaurant! Kinderen hebben een ruime keuze uit zes verschillende kindermenu’s en krijgen een vrolijke Beren-ijsbeker als nagerecht. Een diner bij De Beren kan gecombineerd worden met een bioscoopbezoek bij Euroscoop, dat zich in hetzelfde pand bevindt. Dit Beren Biosarrangement kost 29,50 per persoon en bevat een driegangenkeuzemenu en toegang tot het filmhuis.

Een restaurantmerk met een sterke persoonlijkheid

Het typisch Rotterdamse horecaconcept De Beren staat bekend om haar kwalitatieve royale gerechten voor een vriendelijke prijs. De Beren startte in 1984 met de opening van een eetcafé op de Noordsingel in Rotterdam. Inmiddels is het concept uitgegroeid tot een succesvolle horecaformule met restaurants en bezorgrestaurants in heel Nederland. Het plan is om de komende jaren de restaurantketen te laten groeien, waardoor nog meer mensen kennis kunnen maken met de smaakvolle gerechten.

Informatie over De Beren Tilburg

Adres:                         Olympiaplein 1, 5022 DW Tilburg
Website:                      www.deberen.nl