De Kuyper Royal Distillers, eigenaar van wereldmarktleider De Kuyper cocktaillikeuren, voorziet zijn populaire Peachtree likeur van een nieuw flesdesign. De kristalheldere perziklikeur wordt opgefrist met een meer zomers, sprankelend, vrolijk en vlot uiterlijk terwijl het zijn iconische vormen, kleuren en ‘Peachtree gevoel’ behoudt. De uitkomsten van internationaal consumentenonderzoek hebben geleid tot de frisse restyling van de favoriete perziklikeur voor zomerse cocktails, en is vanaf 18 september 2018 te verkrijgen in Nederlandse supermarkten, bars en restaurants.

Nieuw design voor het ultieme Peachtree gevoel

Peachtree weet sinds zijn lancering in 1984 wereldwijd het zomergevoel op te wekken en die sprankelende, tijdloze momenten te vieren samen met vrienden onder elkaar. Om het nieuwe design feilloos aan te laten sluiten bij de merkbeleving van Peachtree, voerde de Kuyper een consumentenonderzoek uit in zijn grootste markten als Nederland, Japan en Duitsland. Hieruit bleek dat de vorm van de fles, het zomerse kleurgebruik van oranje en wit en de iconische branding als kernwaarden van het design werden gezien. Verschillende nieuwe designs werden hierop volgend getest, en de respondenten kozen unaniem voor het nieuwe design. Het benadrukt het lichte karakter en de mixbaarheid van de likeur, met meer oranje, vrolijke perziken op de flessenhals en een stijlvolle, gouden top.  Het is een frisse, moderne vertaling van het zomerse, sprankelende en vrolijke gevoel van Peachtree, zonder de kernwaarden van het design te vergeten.

Opgefrist voor zomerse heimwee

Voor wie nog niet toe is aan een kouder seizoen, komt de opgefriste Peachtree fles precies op tijd. Peachtree doet je verlangen naar zomerse avonden, witte stranden en heerlijke cocktails en maakt het mogelijk om 365 dagen lang te genieten van dit zomerse gevoel. De frisse, fruitige smaak van zongerijpte perziken vormt dan ook perfecte basis voor de ultieme zomercocktail Sex on the beach.   

Sex on the beach

De Sex on the beach is een cocktail op basis van vodka, waar de meeste tropische cocktails op basis van spirits als rum of tequila zijn. Het voordeel van het gebruik van vodka is zijn neutrale smaak, waardoor de volle smaken van Peachtree met fruitige ondertonen van cranberry en sinaasappel beter naar voren komen. 

Ingrediënten:

  • 40ml Peachtree
  • 20ml vodka
  • 40ml sinaasappel sap
  • 20ml cranberry sap

Werkwijze:

Vul een wijnglas of longdrink met ijsblokken. Schenk de ingrediënten in het glas en roer kort. Garneer de cocktail met een schijfje sinaasappel. Proost!

Over Peachtree

Peachtree is een unieke, heldere likeur met de smaak en geur van rijpe perziken, gemaakt volgens een uitgebalanceerd recept en verfijnde distillatie-technieken. Het ongekende succes van Peachtree werd direct duidelijk toen het in 1984 werd gelanceerd: in hetzelfde jaar nog werden ruim 9 miljoen flessen verkocht. Tot op de dag van vandaag is de likeur wereldwijd zeer populair, met Japan als grootste markt.

Over de Kuyper

De Kuyper Royal Distillers is een toonaangevend familiebedrijf in premium likeuren- en spirits, opgericht in 1695 door Petrus De Kuyper en inmiddels actief in meer dan 100 landen wereldwijd. Het bedrijf is gevestigd in Schiedam en is wereldmarktleider in cocktaillikeuren. Daarnaast is de Kuyper eigenaar en producent van de wereldberoemde likeuren Peachtree, Cherry Heering, Mandarine Napoléon en de reeks ambachtelijke jeneverbesdistillaten van Rutte Distillers. Mark de Witte is de wereldwijde CEO van het bedrijf.