Instagram stories: say hi to the new features!

Yes, mijn eerste blog is een feit! Elke maand verzamel ik de laatste trends op het gebied van sociale media & influencer marketing. Alhoewel ik in de zomerse maanden meer tijd besteed aan cocktails en de zon, kan ik uiteraard…

The story continues

It´s been a while, dus tijd voor een update! Mijn vorige blog (klik!) schreef ik toen ik net een maandje bij Today´s rondliep, nieuw in de PR-wereld en loaded met allerlei indrukken. In die tijd stond er nog ‘copywriter’ achter…

Joining the Specials

Momenteel zit ik in de laatste fase van mijn studie en mocht ik vijf maanden geleden eindelijk beginnen aan het afstuderen. Het schrijven van mijn scriptie wilde ik per se doen bij een bedrijf waar ik mij thuis zou voelen. 

Ready to learn new things

Zoekende naar een stage voor mijn studie Crossmediale Communicatie, kwam ik terecht bij PR-Bureau Today’s Specials in Het Industriegebouw. Een aantal mailtjes en een leuk gesprek verder, voelde dit gelijk goed aan!

Let the adventure begin!

Inmiddels ben ik alweer een paar maanden in het bezit van mijn journalistiekdiploma. “Succes hè, met het vinden van een baan, gaat niet makkelijk worden” kreeg ik regelmatig naar mijn hoofd geslingerd. Ja, thanks guys! 
Pagina 1 van 6