We present: a unique Indian FoodXperience!

Today’s Specials loves some good food & company! Wij staan dan ook altijd open voor nieuwe ervaringen op dit gebied. Enige tijd geleden klopte The Pepper Trail op onze deur, of wij dit nieuwe modern Indian cuisine restaurant in Rotterdam op de kaart konden zetten… Dan ben je bij ons aan het juiste adres! Het concept was er al en ons team ging vol enthousiasme aan de slag met de communicatie, media & social media strategie. Al gauw was ‘the buzz’ een feit.

Officiële opening

Gisteravond vond de officiële opening van dit gloednieuwe restaurant – The Pepper Trail – plaats. In het hart van onze stad kun je vanaf nu genieten van de beleving van de karakteristieke Indiase keuken. In een stijlvolle ambiance prikkelen Chef-kok Sanjay Bahl en zijn team alle zintuigen. Dit doen ze door de intense smaken van traditionele authentieke specerijen perfect te combineren met de hedendaagse foodcultuur.

Achter elk gerecht zit een bijzonder verhaal, waarin je wordt meegenomen naar de échte Indiase keuken. Wat de beleving van elk gerecht extra bijzonder maakt, is de met zorg uitgekozen wijnarrangement. We like!

Benieuwd geworden naar deze FoodXperience?
Bezoek zelf The Pepper Trail @ Kruiskade 78.

Keep you posted! Team Today’s