Overvolle agenda's

Er is toch echt maar één maand in het jaar waarin je je ongegeneerd kan laten gaan. Pepernoten & marsepein rond 5 december, 7 gangen diners tijdens kerst én laten we de oliebollen en appelflappen tijdens Oud & Nieuw niet vergeten. Ook op het Today’s HQ staat de kerstboom en afspraken in onze overvolle agenda’s maken plaats voor de feestelijke borrels en uitstapjes. Dit jaar besloten we met het hele team in onze eigen business class Fiat 500 naar het Jenevermuseum te gaan!

Sterke Verhalen

Op 30 november vond de opening van een gloednieuwe tentoonstelling – Sterke verhalen – plaats, met als onderwerp de Delfts blauwe KLM huisjes. Geïnspireerd op het gelijknamige boek Sterke verhalen voor bij de borrel geschreven door Mark Zegeling zijn de jeneverhuisjes van Delftsblauw aardewerk met de meest uiteenlopende verhalen nu te bezichtigen. De geschiedenis en het leven van de bewoners van de echte monumenten hebben model gestaan voor de KLM-collectie. Story telling zit in Today’s DNA dus teamuitjes als dit staan boven aan onze to do list. We truly enjoyed it!

Fun fact: Delftsblauw huisje ‘Paleis het Loo’ is een collectors item voor alle diehard business class vliegers. Wil je dit huisje in je bezit krijgen? Dan moet je 10 jaar lang, ongeveer 60 vluchten per jaar maken (WOW!!).

Today’s Tip: leuk uitje voor de kerstvakantie.

Have a safe flight!

XO

http://www.jenevermuseum.nl/