Goed glas wijn

Het is onderhand wel bekend; bij Today’s Specials houden we naast het uitoefenen van ons creatieve beroep in overmaat van het goede leven. Met volle teugen genieten we tijdens de zomermaanden van het zonnige weer, goed gezelschap én een goed glas wijn op een van de heerlijke terrassen die onze stad te bieden heeft.

Het jaarlijkse teamuitje staat dan ook vaak in het teken van ontdekken, hotspotten, good food & fine drinks. Maar dit jaar verliep het net even anders….

Het uitje was strikt geheim en het enige dat duidelijk was: bring your bikini’s!
Het gissen kon beginnen; een dagje wellness, een boottocht of een dagje tikibad in Duinrell? (Serieus!?)

Cracker virus

Naast praten over eten, wijnen, hotspots en mooie merken, gaat het tijdens de lunchpauzes bij Today’s bijna alléén maar over sporten. Hoe goed sporten is voor lichaam én geest. Echt, jaar in, jaar uit. Alle stagiaires die hier ooit hebben meegedraaid zijn sterk geïnfecteerd met het cracker virus. Cris vond het dus een plan om the best of both tijdens het uitje te combineren; team Today’s is een dagje gaan SUPPEN and it was fun!

Met een (veel te) grote surfplank het onrustige water op en…. peddelen maar! Met een team dat momenteel uit nul testosteron bestaat, behalve dan onze Cris die zo nu en dan wat compenseert met haar taalgebruik, is dat natuurlijk om te gíííeren. Het water was een graadje of 18 dus vallen was geen optie. Tot grote verbazing bleef de Kim Kardashian (Nina) van het team de gehele oefening steevast op haar plank staan, well done: niet één keer gevallen. Chantal, Cris en ikzelf waren te herkennen aan uitgelopen mascara en vastgeplakte plukken haar aan ons gezicht Máár wat gingen we lekker en voelde ons echte beachbabes!

Na het Suppen hebben we gedaan waar we het beste in zijn; loungen bij strandtent De Pit. Jack Johnson op de achtergrond, volle wijnkoeler & borrelplateaus! Op naar 2015!

Have a nice day!

Vivian