Manhatten aan de Maas

Het is ondertussen algemeen bekend dat ons team gek is op een goede borrel & leuk gezelschap, zeker wanneer ons favoriete jenevermerk KETEL1 van de partij is! Aanstaande vrijdag én zaterdag is Today’s te vinden in één van Rotterdams meest geprezen hotels van het moment: NHOW. Manhattan aan de Maas here we come!

De KETEL1 experience vindt plaats in het indrukwekkende NHOW aan het water op de Wilhelminapier. De place to be om te genieten van een KETEL1 in de Mix is uiteraard niet zonder geweldig uitzicht, want wát een view heeft dit hotel! Vanuit de authentieke soulvolle & vintage hotelbar op de 7e verdieping heb je een geweldig uitzicht over de skyline van Rotterdam.

Binnenpret

Dit weekend ploffen wij neer op één van de chesterfieldbanken bij de open haard onder het genot van onze favoriete KETEL1 in de Mix! Want to join? De mini Binnenpret begint aanstaande vrijdag vanaf 23.00 uur & zaterdag vanaf 19.00 uur. NHOW hotel heeft ook very comfi beds, dus maak er meteen een leuke weekend break in eigen stad van: http://nhow-rotterdam.com

See you this weekend @ the KETEL1 experience!