Zou het niet heerlijk zijn om zonder bril door het leven te gaan? Wanneer ik mijn bril dagelijks uit de koker toverde, voelde ik een lichtelijk gevoel van jaloezie voor mensen die scherp kunnen zien zonder hulpmiddelen. In mijn zoektocht naar het verlossende alternatief ontdekte ik DreamLite nachtlenzen: lenzen die tijdens je nachtrust de vorm van je ogen corrigeren, zodat je overdag een haarscherp zicht ervaart zonder bril of lenzen. Sounds like a solution, daarom besloot ik voor mijn eigen set DreamLite nachtlenzen te gaan en ze (voor jullie) te testen.

Eye-opener

De Groot Optiek is een van de bijna 400 authorized dealers van DreamLite nachtlenzen en hielp mij op weg naar mijn eigen set – van aanmeting tot leren inzetten. Een week na de aanmeting kon ik de nachtlenzen ophalen en begon ik aan de eerste nacht. Exciting! Tijdens het slapen heb ik vrijwel niets gemerkt van de nachtlenzen en op de eerste dag zag ik al verschil: op verre afstand kon ik zonder moeite lezen en helder zien. Met de dag verbeterde mijn zicht en tijdens de controle na twee weken werd bevestigd dat ik 100% van de correctie heb bereikt. Bye bye, bril!

All day, every day

Anderhalf maand verder ben ik nog steeds happy met mijn keuze voor DreamLite nachtlenzen. Buiten het feit dat ik er overdag veel plezier van heb, geniet ik ’s nachts van een fijne nachtrust en vereisen de nachtlenzen weinig inspanning bij het onderhoud. In de ochtend zet je ze in lenzenvloeistof en eens per maand zijn ze toe aan speciale reiniging. En ik hoor het je bijna denken: wat gebeurt er als het laat is geworden bij een feestje en je een nachtje over slaat? No worries, je merkt slechts een minimaal verschil in de sterkte als je ogen eenmaal gewend zijn.

Ontdek DreamLite

De combinatie van de snelle werking, slaapcomfort en eenvoudig onderhoud maken DreamLite nachtlenzen ideaal voor iedereen die afstand wil doen van zijn bril of daglenzen. Ben je na mijn experience benieuwd naar DreamLite nachtlenzen? Kijk op www.dreamlite.nl voor meer informatie en een authorized dealer bij jou in de buurt. Until next time, Today’s Ties