Rimpelvrij gezicht door massage @ Beautymarket

Een jong, strak en rimpelvrij gezicht. Daar zeggen we bij Today’s Specials geen nee tegen. Van onze mooie opdrachtgever Beautymarket mochten wij afgelopen week langskomen voor de bindweefsel massage, een nieuwe gezichtsbehandeling die meteen een verjongende werking heeft. Nooit meer geld uitgeven aan anti-rimpelcrèmes of dure behandelingen. We waren al snel enthousiast en Cris nam de proef op de som.

Verjong je huid met een massage

In de ontspannende stoel bij Beautymarket Rotterdam wist de schoonheidsspecialiste ons alles te vertellen over de nieuwe populaire behandeling. Een bindweefsel massage is tegenwoordig de populairste gezichtsmassage van Nederland. De massage doet wonderen voor je gezicht, met een fijne bijkomstigheid dat littekens verminderd worden. De behandeling wordt uitgevoerd in de dieper gelegen huiddelen. Door de massagegrepen vervormen de cellen, waardoor er collageen wordt aangemaakt en de elasticiteit van je huid wordt verbeterd. En hoe ervaren wij de behandeling? Het is een intensieve behandeling, maar wie kent het gezegde niet: wie mooi wil zijn, moet pijn lijden. Even doorbikkelen, maar het resultaat is echt al gelijk zichtbaar, ongelofelijk maar waar! Minder rimpels, een strakkere huid én wat ons het meest opvalt: de gezonde kleur op het gezicht. Heerlijk!

Door de stimulatie van de doorbloeding wordt de huid aangezet tot versteviging en celvernieuwing. Je gezicht krijgt een volumebooster. Je wangen voelen aan als zachte kussentjes en je wallen zijn verdwenen!Voor een gewenst facelift resultaat moet de 30 minuten durende behandeling regelmatig herhaald worden. En dat is zeker geen probleem met de goede service van Beautymarket. Deze professionals gaan secuur te werken en nemen alle tijd voor je. Van te voren wordt je huid geanalyseerd en op basis daarvan wordt er een behandelplan samengesteld.

Volumebooster voor je huid

Voor een blijvend resultaat, biedt Beautymarket een kuur van zes massages aan van één keer per week. Wij zijn in ieder geval helemaal om en hebben de volgende afspraak al ingepland bij gastvrouw Marielle van Beautymarket. Heb jij ook interesse in een bindweefselbehandeling? Of wil jij persoonlijk advies over jouw huid? Neem dan direct contact op met Beautymarket of kijk op de website www.beautymarketrotterdam.nl