Maandagochtend

De eerste 3 dingen die bij het woord ‘maandagochtend’ in me op komen zijn: haast, koffie en aan het werk. Op maandag 14 september startte onze werkdag anders, namelijk op de Blogger Blend van De Kuyper. Bij binnenkomst mochten we tijdens de koffie direct kennis maken met de nieuwste likeur van De Kuyper: Chocolate Orange, een smaakvolle likeur met de extracten van chocola en sinaasappel. Lovely way to start monday morning! En dat is nog niet alles, want De Kuyper had een exciting programma voor ons op de planning.

Warm welkom

Na een warm welkom nam onze master guide Myriam ons mee in de wereld van De Kuyper. Gedurende de rondleiding zijn we alle ins and outs te weten gekomen over de wereldberoemde likeurproducent. We hebben niet alleen het gehele assortiment aan likeuren en de oudste en nieuwste distilleerketels van De Kuyper gezien, we mochten zelfs aan het einde van de ochtend de handen uit de mouwen steken! In de workshop likeur maken waren we slechts 5 eenvoudige stappen verwijderd van een eigen samengestelde likeur. Op basis van het gekozen alcoholpercentage en de hoeveelheid suiker bereken je de nodige milliliters water. Voeg hier 50 ml aan diverse smaakextracten toe – van cacao tot komkommer en van gember tot citroen – and shake it. Onze eigen likeuren werden geboren, compleet in een originele De Kuyper fles. Vivian ging voor ginger flavoured, Cristèl voor een cloudy gin en ik voor een warme mix van kaneel en sinaasappel.

Eerste persevent

Niet alleen is deze ochtend bij De Kuyper speciaal voor mij geweest omdat ik mijn eigen likeur heb gemaakt, maar vooral omdat het mijn allereerste persevent is geweest. Wat ik verwacht van de komende stageperiode bij Today’s Specials? 6 leerzame maanden waarin ik de fijne kneepjes van het communicatievakgebied leer van een toegewijd team in de wereld van communicatie, PR, evenementen en social media!

Benieuwd naar de Blogger Blend van De Kuyper?
Bekijk hier de foto’s: http://on.fb.me/1isNkQ7

Liefs, Tiesha