Romantisch effect

Bewonder vanaf deze week de big and bright christmas lights in High End Fashion District Rotterdam! Het bruisende centrum van Rotterdam blijft op geen enkel vlak achter op wereldsteden als New York en Parijs, ook niet als het om kerstverlichting gaat. De tailor made lights sieren De Kruiskade met een romantisch effect en brengen u in de stemming voor de komende feestdagen. Een eyecatcher die een bezoekje aan High End Fashion District Rotterdam waard is en perfect samengaat met de jaarlijkse christmas shopping spree of een luxe diner tijdens de feestdagen! De bijzondere verlichting op de ‘upper’ Kuiskade is mede mogelijk gemaakt door de subsidieregeling van de gemeente Rotterdam/Stadsontwikkeling/economie.

Special to give and get

De feestdagen zijn het ultieme moment om uw dierbaren te laten zien dat u om ze geeft. High End Fashion District biedt high end goods dat het hart van menig fashion-, beauty- en food & drinks liefhebber sneller laat kloppen. Geef een smaakbeleving cadeau met de limited editions van Nespresso of verras uw dierbare met de stijlvolle accessoires van Michael Kors. Want to make it extra special? Ontvang €1500,- cadeau op uw totale aankoopbedrag op de Zenith-collectie ter gelegenheid van haar 150e verjaardag bij Schaap&Citroen*. Ontdek de mooiste cadeaus tijdens onze extra koopavonden voor de feestdagen.

Let’s toast on a merry Christmas!

Uw feestdagen worden extra bijzonder met een luxe diner in stijl. Geniet bij Stadshal Bar & Restaurant van een winters 3-, 4- of 5-gangen diner met de kerstdagen of Oudjaarsavond of laat u verrassen door het menu van Diego Buik bij HUGH Rotterdam. Voor de crème de la crème dineert u bij Michelinrestaurant Joelia van chef-kok Mario Ridder.

*De actie is geldig t/m 31 december. Vraag in de store naar alle voorwaarden.

Extra koopavonden High End Fashion District Rotterdam

Dinsdag 22 december: t/m 21.00 uur
Woensdag 23 december: t/m 21.00 uur
Donderdag 24 december: t/m 18.00 uur

Happy Holidays!

By: Today’s Ties
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.