Time flies when you’re having fun! Vanaf februari loop ik stage bij Today’s Specials, ik had nooit gedacht dat een stage zo snel zou gaan en dat ik het zo naar mijn zin ging hebben. Wat heb ik hier veel mogen leren in zo’n korte tijd!

Toen ik startte met mijn stage ging Today’s Specials al snel verhuizen, namelijk naar Het Industriegebouw op de Goudsesingel. Voorheen was het kantoor veel kleiner, maar in het nieuwe kantoor is het lekker ruimtelijk en licht, wat veel fijner werkt en waardoor je meer inspiratie krijgt. Er zitten verschillende creatieve bedrijven in dit verzamelgebouw, waar wij leuk contact mee hebben en soms gezamenlijk lunchen! Een goede sfeer, en dat is heel prettig.

Today’s Specials heeft in de periode dat ik stage liep veel persberichten mogen versturen voor uiteenlopende opdrachtgevers. Mijn dagelijkse taak was het screenen van persberichten, wat inhoudt dat ik kijk of er veel hits zijn op internet, in kranten en tijdschriften. Dit vond ik een leuke taak om te doen, omdat ik zo ook dagelijks contact had met opdrachtgevers. Ik maakte hen blij met de nieuwe publicaties en artikelen die verschenen., want elke publicatie stuurde ik door.

Naast het klantencontact mocht ik soms meedenken aan creatieve oplossingen en zocht ik naar leuke samenwerkingen voor de klanten waar wij de social media voor verzorgen. Het geeft echt een kick wanneer je die accounts zo ziet groeien!

Tijdens mijn stage heb ik gelukkig veel mogen leren van mijn collega’s, zo heb ik bijvoorbeeld geleerd zorgvuldiger te werken. En heb ik mij op zelfstandig gebied ook verder kunnen ontwikkelen. Ik ben meer te weten gekomen over het proces van persbericht verzenden tot publicatie, brainstormsessies, correct Nederlandse teksten opstellen en het omgaan met deadlines.

Zoals ik in het begin al schreef: ‘time flies when you’re having fun’, ik heb het heel erg naar mijn zin gehad bij Today’s Specials en is echt een goede aanrader als stagebedrijf! Je wordt namelijk goed begeleid, maar je kunt ook lekker zelfstandig werken, wat ik heel erg prettig vond!

Ben jij op zoek naar een uitdagende stage? Dan is Today’s Specials zeker een aanrader!

Thanks girls voor de leuke ervaring! -X- Puck