Officiële opening

Deze week was het dan eindelijk zo ver, de langverwachte officiële opening van Foodbar Holy Smoke! Dit is zo’n nieuwe plek waar we volop in geloven. De opkomst bij de Grand Opening was hoog, echt toúte Rotterdam met een beetje verstand van lekker eten was op het sfeervolle hoekje van het Tiendplein te vinden. Niet alleen de pers, maar ook de locals, winkeliers uit de omgeving en zelfs de wijkagenten kwamen vol nieuwsgierigheid een kijkje nemen. En dat is logisch. Because what’s not to love? De sfeervolle binnenkant van de foodbar bestaat uit stoere materialen als staal, hardsteen en marmer. Deze spot ademt eigenheid en sfeer. Dit zijn van die nieuwe culi-paretjes die je snel zelf wil spotten en ervaren.

Heavenly grilled heerlijkheden

De kersverse bediening was tijdens de opening al up & running. Wat er op het menu stond? Uiteraard diverse heavenly grilled heerlijkheden zoals: tasty spareribs, spiced kippenpoten en malse steak. Today’s Cris haalde haar hart op bij de chicken rechtstreeks van de grill! You know she loves good chicken! Goed gezelschap en een lekker drankje erbij, Holy Smoke had een vliegende start!

Vegetariërs

Holy Smoke is een toegankelijke zaak, waar geen onderscheid wordt gemaakt tussen lunch en diner. Je kunt hier overdag al een entrecôte van de grill bestellen of juist laat op de avond een grilled sandwich. Ook aan de vegetariërs onder ons, mijzelf incluis, is gedacht. Er staat een heerlijke gegrilde Thai tofu op de menukaart! Natuurlijk kan er ook genoten worden van een lekker craft biertje van de tap, of gewoon van een goede kop koffie.

We welcome Holy Smoke and will be back soon!

Loopt het water je al in de mond? Holy Smoke bevind zich op het Tiendplein 1 en is nu dagelijks geopend vanaf 11:00 uur. Benieuwd naar de foto’s van Today’s Viv? Zie ze hier.


Door: Jessica Moll // Today’s Specials