Hi there!

Let me introduce myself. Ik ben Morgan Vroom en sinds deze week ook een onderdeel van het Today’s Specials team! Voor de komende acht maanden zal ik hier stage lopen en mijn opleiding afronden. Afgelopen maandag ben ik begonnen en wat heb ik het naar m’n zin zeg! Het is toch altijd even spannend om in een nieuw team terecht te komen. Je vraagt je af: zal ik aansluiting vinden in de groep of er juist buiten vallen? Maar een beetje spanning kan geen kwaad toch? En gelukkig, het viel reuze mee. Ik heb het nu al naar mijn zin!

De eerste paar dagen ben ik vooral bezig geweest met het instromen binnen het team. Allerlei nieuwe projecten…. Ik probeer zoveel mogelijk in te lezen en bij te houden wat er nu allemaal aan de gang is. Maar ik zal heel eerlijk zijn… dat is best even moeilijk! Persberichten, social media, adverteren online, communicatie strategieën…. Ik denk dat ik hier in ieder geval veel ga leren :)

Tijdens mijn opleiding merkte ik dat ik een passie voor schrijven heb. Als ik eenmaal bezig ben kan ik zo een heel boek vol schrijven! Er werd mij tijdens mijn opleiding verteld dat ik dan maar beter de opleiding redactioneel medewerker had kunnen kiezen. Ik was ervan overtuigd dat ik zonder deze opleiding toch iets in de redactioneel achtige sfeer kon doen. En wat denk je dat ik nu doe? Schrijven :) Wat ik leuk vind aan deze stage plek is dat ik me creativiteit hier kwijt kan. Mijn doel is om na deze acht maanden te kunnen zeggen ‘wat heb ik hier veel geleerd’. Ik ben net zo verbaasd als jij want ik kan dit nu al zeggen!

Met veel plezier zie ik de aankomende acht maanden tegemoet!

Kus,
Morgan