Back to work

Heerlijk hoor, zo’n zomerzonnetje in september. Ons hoorde je dan ook totaal niet klagen afgelopen weken. We hebben nog even met volle teugen kunnen genieten van wijntjes en borrelhappen op het terras. Maar nu het warme zomerweer als sneeuw voor de zon is verdwenen en al die drankjes ons letterlijk op de heupen zijn gaan zitten, moeten de levensgenieters weer back to work… En niet alleen at the office. Die vakantiekilo’s moeten er weer af, vóórdat ze er met kerst weer aan kunnen vliegen.

Samen met onze favoriete personal trainer, Willeke Zorg, kunnen we al die vakantiekilo’s er nu binnen drie maanden aftrainen. Met het handige ‘Team up’ workout programma train je met een buddy en kan je elkaar motiveren, want de motivatie is af en toe ver te zoeken. Ideaal!

HIIT methode

Het Team up programma is geweldig voor tiepjes zoals ons (lees: workaholics) die toch een strak lijf -à la Doutzen Kroes- willen in de winter. De resultaten van het programma worden open gecommuniceerd en je ziet wanneer je partner heeft getraind, wat natuurlijk weer extra motiveert om aan de slag te gaan. Daarnaast is deze HIIT methode dé hype op sportgebied en wereldwijd succesvol. Het is uiterst effectief, zorgt voor een snel resultaat en de trainingen duren maar twaalf minuten. We like!

Drie maanden trainen kost inseptember, oktober en november slechts €15,90 voor twee personen én je hoeft het huis niet eens uit (lang leven de technologie).

Je schrijft je in via deze link: http://bit.ly/1msjH1G.

Doutzen, eat your heart out!

X Cristèl