“Nee, ik blijf het lekker allemaal alleen doen hoor. Dan heb ik tenminste zelf de controle over de inhoud en kwaliteit van de uitingen van mijn klanten”. Ik hoor het mijzelf nog zeggen. Nu denk ik hier wel anders over. Als ras perfectionist én controlfreak (bah-dat klinkt eigenlijk helemaal niet als een leuk mens) vond ik het maar wat moeilijk om dingen de afgelopen jaren los te laten. Toch heb ik in nog geen twee jaar tijd een fantastisch team van communicatie-PR professionals om mij heen weten te verzamelen.

En weet je wat het mooie is? Al deze dames beschikken stuk voor stuk over de eigenschappen die ik zo óntzettend belangrijk vind: passie voor content én klant. Ik word er blij van als ik ’s ochtends op kantoor binnenloop en de sfeer ervaar hoe ik het altijd voor mij heb gezien: een plek waar hard wordt gewerkt met vooral veel plezier. Want in dit vak kan de werkdruk hoog zijn: een persbericht dat er op stel en sprong uit moet, het schrijven van een snelle nieuwsbrief of het bijhouden van de communicatie via sociaal media kanalen. En iedere klant is even leuk en belangrijk.

Ik ben mijzelf er steeds meer van bewust hoe bijzonder het is dat ik de kans heb gekregen om mijn professionele droom op deze manier in te vullen. Hier ben ik naast mijn fantastische team, alle opdrachtgevers super dankbaar voor. Klanten van het eerste uur waardoor ik de naam Today’s Specials op kon bouwen, zoals Blender, Australian en KETEL1. Tot nieuwe grote gevestigde namen die zich recent aan onze vaste klantenkring hebben gevoegd zoals Koninklijke De Kuyper, DreamLite Nachtlenzen en Schreuder Verzekert.

Met een stukje rijke bewustwording sluit ik 2017 af en ga ik eindelijk die mooie reis maken door Cambodja en Vietnam waar ik zo lang naar uit heb gekeken! Op 12 januari weer terug met een frisse dosis energie om 2018 te knallen. En één ding is zeker: met het loslaten van de controle heb ik totaal geen moeite meer! (misschien een heel klein beetje dan ?)

Liefs, Cristèl